teenagers dreams
About Links Entries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, April 9, 2013 | 6:58 AM | 0 lovee

assalamulaikum && gud nyte uollsssss :)

haiyeee . semakin rancak i hapdate blogie i yg dah usyang nie erkk . hhek . dah takde keje kn . nak menjait tempahan2 org pon , not in mud g nak buad . so, keje dok hapdate blogie je laa . npe ? nak marah ? hhek , jgan wey . i takowtt :D

key , dgan posisi duduk yg menyandar d sudut dinding , jari jemari menaip seperti biasa , tidak laju & tidak cepat , telinga sdang d hadiri earphone kerana sdg onkol samma FH i <3 . hhe . walawe .

wow , npe tittle entry mlm nie cenggitu erk ? baju sameeee ? ape citer ? hhek .
----> hhek , sehariiiii ak tak nmpak & tak jumpee FH i, tadiy ade laa jumpa dyee sbb , nak bagi paper n pendrive keje kn . so , i bukak pintu blkg , & kol dye suru g blkg untuk ambil brg tuw kn . gpun dye mmg kat blkg umah , sbb , kat belkg umah i ade gerai jual begerrrr . hhek , so , dah gtau dyeee . dyee pon dtg dgan snyuman . tuptuptup , tak sangke2 dye pakai baju yg same ngan i :D waaa . gumbira yg hatiy . tak sangke wey , malam nie kiterang pakai baju yg same . hhe . tersenyum je kiterang tadii .

kfine . citer dah abes :D hahaha . buad mase nie . tuw je laaa wey yg i nak share . hhek . skrg i tgah onkol ngan dye . so taknak taip byk2 , nanty tak telayan lerh pulak . hhe .

kbye !

Past | New Story
_______________________________________
Disclaimer wif Future Husband



HAI , i from my heart . My name is popoy , My age 18 years old, i have 1 hamster . my birth date 22/05/1995 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhahahahah
I like so much things dat was clour pink :D !
I'm a pinky gurl && not a piggy gurl !
_______________________________________
Silence




Like && Follow

like & follow!